Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací o cookies.
Fitness PIZZA s těstem z tuňáka
1 konzerva tuňáka 2 bílky kečup slazený stévií cokoliv na obložení: 96% šunka, rajčata, nízkotučný sýr, rukola |
Vyšleháme bílky s tuňákem (olej scedíme), na pečící papír vytvarujeme z těsta tvar pizzy. Natřeme kečupem a obložíme dobrotama, pečeme cca 20 min na 190st. Po upečení posypeme rukolou. |
Zdravé rychlé karbanátky
400g kvalitního mletého masa a 1 vejce 3 mrkve a 2 červené papriky 2 lžíce nasekané petrželky sůl, pepř, olivový olej |
V míse smícháme maso s vejcem, přidáme nadrobno nasekanou nebo rozmixovanou papriku a mrkev, dále petrželku, sůl a pepř. Ze směsi tvoříme karbanátky na plech s pečícím papírem a pečeme na 200st. 30 minut. Hotové karbanátky jen lehce potřeme olivovým olejem. |
Dýňové gnochi s lososem
Dýně Hokaido, |
Dýni uvaříme a rozmixujeme, smícháme s moukou s trochou soli, vyválíme těsto a tvoříme gnochi (vidličkou můžeme vlnky), vaříme ve vroucí vodě 3 min. Lososa osolíme, opepříme a pečeme v troubě na 220s. 10 minut, zakápneme šťávou z citronu. |
Obložená topinka s volským okem
Chléb vícezrnný, vejce, olej na pánev (oliv.,kokos.,řep.), chilli džem (cokoliv na potření), rukola, vysoko % šunka, nízkotučný sýr, sůl, pepř |
Na pánvi uděláme volské oko, topinku připravíme v troubě nebo také na pánvi s trochou oleje, hotovou ji potřeme chilli džemem nebo jinou dobrotou a naskládáme všechny ostatní ingredience, osolíme a opepříme. |